6kk tehopaketti


Pidempi valmennus  ja enemmän yhteistä valmennusaikaa tuottavat takuulla hyvän tuloksen. Tämä ohjelma on riittävän pitkä, jotta voimme saavuttaa merkittävää kunnon parantumista ja elintapojen terveellistymistä. Tavoitteesi voi olla läpäistä maraton, osallistua pitkään pyöräilytapahtumaan tai vaikka kasvattaa lihasta.
Ohjelman aikana olet aktiivisesti yhteydessä valmentajaasi (sähköpostilla/ puhelimella) ja lisäksi tapaatte yhteisessä harjoituksessa säännöllisesti.

6kk tehopaketti sisältää

-Henkilökohtainen treeniohjelma, sähköinen harjoittelun seurantaan tarkoitettu harjoituspäiväkirja ja tavoitetta tukeva ruokavalio (kts. ravitsemus kuntoon M)
– Aloituspalaveri valmentajan kanssa, lisäksi alkumittaukset (rasvaprosentti ja mahdolliset voima-/ kestävyystestit) ja ohjelmaan tutustuminen kuntosalilla tai kestävyysharjoituksen muodossa.
– Ohjattuja kuntosaliharjoituksia tai kestävyysharjoituksia tämän lisäksi yhden kerran kuukaudessa
– Loppumittaukset harjoitusohjelmasta riippuen (rasvaprosentti, voima-/ kestävyystestit)

Valmentajien kanssa kommunikoidaan sähköpostitse (tai puhelimitse) ja kehitystä seurataan aktiivisesti sähköisen harjoituspäiväkirjan avulla. Säännöllinen raportointi ja valmentajan kanssa yhdessä tehtävät harjoitukset pitävät motivaation korkealla. Ohjelmaa päivitetään kehityksen mukaan treenijakson aikana.

6kk tehopaketin hinta on 905 euroa (sis. alv)