Elämyksiä ja seikkailua liikkunnan ja retkeilyn kautta


Oletko haaveillut kulkevasi tuntureilla ja yöpyväsi nuotiotulilla, mutta et mielelläsi ota vastuuta suunnistamisesta ja luonnossa selviytymisestä? Vai onko järvialueella melonta enemmän sinua varten?

Viemme asiakkaamme syvälle erämaahan ja useimmiten myös tuomme kaikki takaisin yhtä isoa kokemusta rikkaampana. Osallistuaksesi vaellukselle tarvitset vain avoimen mielen oppia uutta itsestäsi ja halun liikkua rauhalliseen tahtiin luontoa ihmetellen.
Mikä olisi parempaa, kuin raskaan vaelluspäivän jälkeen käydä nukkumaan kaminan hellään lämpöön ja  herätä aamulla aamukahvin kutsuvaan tuoksuun?

Toimintamme perustuu työntekijöidemme intohimoon retkeilyä ja vaellusta kohtaan. Kanssamme pääset kokemaan Lapin liki koskemattomat tunturit tai Saimaan alueen luonnon erityispiirteet, kauniit hiekkarannat, lukemattomat luontopolut ja Euroopan suurimman yhtenäisen järvialueen meloen tai hiihtäen.

Järjestämme retkiä lyhyestä päiväretkestä aina muutaman viikon seikkailuihin asti. Otathan yhteyttä ja kysyt, kuinka voisimme auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi!

Räätälöimme mielellämme opastuksen ja palvelumme myös itse keräämällesi ystäväporukalle sinun valitsemanasi ajankohtana.

 

 

 

 

Tämä kuva on otettu jouluaattoyönä kuun valaistessa maisemaa