Erityisryhmien liikuntapalvelut soveltaen


Mielestämme kehitys- tai liikuntavamma ei saisi olla este liikkumiselle ja uusien asioiden kokeilemiselle. Soveltavassa liikunnassa liikutamme ihmisiä, joiden on vaikeaa osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntapalveluihin vamman, sairauden, heikentyneen toimintakyvyn tai sosiaalisen tilanteen vuoksi.
Soveltavan liikunnan eri muodoista löydämme eri liikkujille sopivan palvelun, jota voimme muokata vuodenaikojen ja liikkujan omien tarpeiden ja halujen mukaan.

Retkeillessä harjaannumme myös motoristen taitojen osalta

Suosituin tarjoamistamme soveltavan liikunnan paketeista on ehdottomasti sovellettu elämysliikunta, jossa kuljemme luonnossa luontopolkuja ja nautimme eteenosuvista liikunnallisista haasteista. Päivä huipentuu tietysti maukkaiden retkieväiden ja nokipannukahvin nauttimiseen luonnon rauhassa.

Tarjoamme palvelukodeille ja palvelukotien asukkaille mahdollisuutta kokea myös sisäliikunnan, talviliikunnan tai vaikkapa geokätköilyn salat kanssamme.

En olisi ikinä uskonut melovani järvellä    – Nainen, noin 40 vuotta, alaraajahalvaantunut

Palvelu- ja hoitokotiyrityksille

Haluamme olla mukana auttamassa Etelä-Savon alueen yrityksiä tuottamaan entistä laadukkaampaa palvelua yritysten omille asiakkaille. Hoiva- ja palvelukodeissa ei aina ole aikaa ja resursseja järjestää asukkaille riittävästi liikunnallisia palveluita, joita asiakkaat kaipaavat. Me olemme juuri yritystänne varten, koska kauttamme saat järjestettyä asukkaillesi päivän, jota muistellaan.

Palvelumme räätälöidään teidän aikatauluillanne, sopimaan juuri teidän hoitokotinne asukkaille.  Me vastaamme ohjauksesta!

Miltä kuulostaisi ohjattu ulkoliikuntapäivä tai vaikkapa ohjattu retkeilypäivä rauhalliselle laavulle?

Kuusankoskella sijaitsevan palvelukodin asukkaat veimme retkeilemään luonnonpuistoon, jossa jännittävin osuus oli riippusillan ylittäminen