Tavoite kestävyysmatkoilla?


Pihtimittaus rasvaprosentin määrittämiseksi urheilijoiden leirillä

Me autamme sinua juoksemaan nopeammin, pyöräilemään pidempään tai hiihtämään vauhdikkaammin. Oma pitkä kestävyysurheilutausta ja kokemukset harjoittelusta voidaan hyödyntää sinun tavoitteisiin sopivien ohjelmien rakentamiseksi. Kestävyyslajeissa pitkäjänteisyys ja tavoitteellisuus ovat väistämättä oleellisia asioita. Siksi tarjoamme 3 kuukauden ”kestävyysharjoittelun perusteet” ohjelmaa ja pidempää 6kk kestävyysharjoitteluohjelmaa.Suosittelemme 3kk ohjelmaa ihmisille, joiden aikaisemmasta liikunnasta on jo ehtinyt vierähtää tovi.
Kuuden kuukauden pakettia suosittelemme ihmisille, jotka haluavat kehittyä harrastuksessaan edelleen ja saada lisäksi uutta tehoa harjoitteluun uuden harjoitusohjelman myötä.

Ohjelmilla voidaan saavuttaa merkittävää kestävyyskunnon parantumista ja yleisen jaksamisen ja tehokkuuden parantumista. Alexander Stubb totesi, että tunti liikuntaa päivässä antaa hänelle kaksi tuntia lisää tehokkuutta loppupäivään, miksi sinä et kokeilisi?

3kk kestävyyskunto- ohjelma

Kestävyysliikunnassa havaittavien tulosten saavuttamiseen on varattava vähintään 3kk aikaa. Lyhyessäkin ajassa voimme kuitenkin saavuttaa merkittävää parantumista kuntotasossa ja yleisessä jaksamisessa.

– Paketti sisältää:
-Alkumittaukset (kestävyyden kenttätestit ja mahdolliset kestävyysharjoittelua varten tehtävät voimatestit, rasvaprosentin määrityksen, ja mahdollisen ruokapäiväkirjan pitämisen). Lisähinnasta määritämme myös harjoitteluusi täsmällisesti sopivat sykealueet laktaatti- ja syketesteillä.
– Kolmen kuukauden kestävyyskunto-ohjelman sinulle suunniteltuna ja sähköisen harjoituspäiväkirjan tukemaan harjoittelun seurantaa
– Ravintopaketin (kts. ravitsemuskuntoon, paketti S)
– Alkutapaaminen ja kaksi muuta ohjattua kestävyyttä kehittävää harjoitusta jakson aikana
– Puhelin- ja sähköpostikonsultaation koko harjoitusjakson ajan

3kk kestävyyskunto-ohjelma maksaa 445 e (sis. alv), joka voidaan laskuttaa sopimuksen mukaan

6kk kestävyyskunto-ohjelma

Puolen vuoden treenipaketilla saat itsesi uudelle tasolle, ehdimme havaita yhdessä kehittymisesi ja sinä saavutat tavoitteesi. Paketti on laajempi, kuin 3kk- treenipaketti ja tarjoaa siten vielä paremmat lähtökohdat harjoittelun onnistumiselle.

– Paketti sisältää:
-Alkumittaukset (kestävyyden kenttätestit ja mahdolliset kestävyysharjoittelua varten tehtävät voimatestit, rasvaprosentin määrityksen, ja mahdollisen ruokapäiväkirjan pitämisen).
– Määritämme harjoitteluusi täsmällisesti sopivat sykealueet laktaatti- ja syketesteillä, jolloin tiedämme millä sykealueella kehität parhaiten eri ominaisuuksia.
– Kuuden kuukauden kestävyyskunto-ohjelman sinulle suunniteltuna ja sähköisen harjoituspäiväkirjan tukemaan harjoittelun seurantaa
– Ravintopaketin (kts. ravitsemuskuntoon, paketti M)
– Alkutapaaminen ja kerran kuussa oleva ohjattu kestävyyttä kehittävä harjoitus jakson aikana
– Puhelin- ja sähköpostikonsultaation koko harjoitusjakson ajan

6kk kestävyyskunto-ohjelma maksaa 945 e (sis. alv), joka voidaan laskuttaa sopimuksen mukaan

Pidemmät valmennussuhteet sovimme aina erikseen, jotta pääsemme yhteisymmärrykseen urheilijan tavoitteista ja urheilijan tarvitsemasta valmennuksen määrästä.