Mökkeilijöiden apuna ja turvana


Itse menemme mökille rauhoittumaan ja nauttimaan vapaa-ajasta. Tarjoamme tämän mahdollisuuden myös muille mökkiläisille ympäri Etelä- Savoa ja Saimaata.

Me hoidamme mökillesi ja mökillä tarvittaville pienkoneille tarvitsemasi pienet remontoinnit tai kunnostukset. Keväisin ja syksyllä teemme kausihuollot kiinteistöllesi, jolloin voit olla varma, että mökkisi voi ottaa talven vastaan ja pääset jälleen keväällä nauttimaan mökkeilystä viihtyisässä ympäristössä.
Keväällä siirrämme veneesi talvihuollosta suoraan omaan laituriisi tai venepaikalle ja syksyisin haemme veneesi oman perämoottorihuollon kautta varaamaasi talvisäilytykseen, jolloin sinun ei tarvitse kuluttaa vapaa-aikaa pakollisiin huoltotoimiin.

Talviaikaan saat kauttamme esilämmityspalvelun tai sähköjen kytkennät, jotta voit tulla suoraan lämpimälle mökille ystäviesi kanssa. Haluaisitko myös, että mökkitiesi on aurattuna ja puut valmiiksi pilkottuna rantasaunallasi, kun saavut viikonlopun viettoon?

Talvella useilla mökeillä ei käydä pitkään aikaan, jolloin ne altistuvat helpommin varkauksille. Me kuljemme ympäri Etelä- Savoa ja Saimaata ja kierrämme useilla mökeillä säännöllisesti katsomassa, että kaikki on kunnossa. Sopimalla kanssamme mökkisi seurantasopimuksen syksyn ja talven ajalle saat säännölliset raportit mökkisi tarkastuksista ja sen hetkisestä kunnosta mahdollisine toimenpidesuosituksineen.
Toteutamme edellä mainitut ja myös muut toiveet, jotka helpottavat sinun vapaa-aikaasi.

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla kiinteistonhuolto (@) arjenhuoltajat.fi ja suunnitellaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua nauttimaan täysipainoisesti ansaitsemistasi vapaapäivistä mökilläsi.