Personal training


Personal Training => Treenaamme yhdessä => Saavutat tavoitteesi

Mielestämme Personal Trainerilla on merkittävä rooli siinä, että asiakas saa kokemuksen siitä mitä ja millä tavalla harjoituksia tulisi tehdä, jotta harjoittelu olisi turvallista ja kehittävää. Tarjoamme personal training- palveluita niin aloittelijoille, kuin jo pidemmälle ehtineille harrastajille. Meiltä voit pyytää esimerkiksi enemmän kestävyysurheiluun liittyvän harjoitusohjelman ja sisällyttää mukaan personal training- palvelut, jolloin varmistamme, että saavutat tavoitteesi.

Sovimme tapaamisen pituuden harjoituksen mukaan, tunnissa ehdimme tehdä esimerkiksi kuntosalilla lihaskunnon kartoituksen tai käydä yhdessä tekemässä intervalliharjoituksen pururadalla.

Hinta: Personal training palvelun veloitamme tunti/ harjoitusperusteisesti hivenen eri summan harjoitteesta riippuen, tyypillisesti 45- 95 euroa.
Mitä palvelu sisältää: Palvelu sisältää sinulle suunnitellun harjoituksen ja ohjauksen harjoituksessa.
Mistä hinta koostuu: Hinta koostuu sinun yksilöllisestä ohjauksesta, tunnin/ harjoitteen valmistelusta ja mahdollisista harjoituksessa käytettävistä välineistä (hintaan kuuluu pienliikuntavälineet, ei esim. kajakit tai polkupyörät, joista veloitamme erikseen)
Muut kulut: Jos tulemme sinun kuntosalillesi, niin veloitamme lisäksi vielä kuntosalimaksun (kysy, jos meillä on jo sopimus sinunkin kuntosalisi kanssa!)
Miten nopeasti voimme palvella: Me pyrimme löytämään sopivan ajankohdan harjoitukselle, olipa harjoitukselle tarve aamulla tai illalla
Mistä lisätietoja: Voit kysyä lisätietoja ja tarkentavia kysymyksiä osoittesta:  info (@) arjenhuoltajat.fi