Pyöräretkeily


Pyöräily on mitä hienoin tapa liikkua saasteettomasti luonnon keskellä. Kanssamme pääset pyöräilemään Järvi- Suomen parhaimpia ja hienoimpia reittejä esimerkiksi Saimaan ympäri.

Järjestämme täydenpalvelun pyöräretkiä hivenen isommalle osallistujajoukolle, jolloin turvaamme matkan jatkumisen huoltoautolla ja tarvittaessa pyöränkorjausavulla. Huoleton pyöräretki Saimaan ja Savon sydämessä!

Mitä: Ohjattu pyöräretki Saimaan ympäri parhaimmilla reiteillä ja hienoimpia teitä myöten. Mahdollisuus nauttia myös kulttuuritapahtumista reitin varrella, esimerkiksi paikallisen kesäteatterin esitykset voivat kutkuttaa nauruhermoja ja antavat pienen lepohetken reisille!
Milloin: Tämä retki järjestetään yksi- kaksi kertaa kesässä, tai erikseen tilattuna suuremmalle osallistujajoukolle. Kesän 2014 retkien päivämääriä ei ole vielä vahvistettu. Pyrimme tekemään kesän retkien ajankohdat lomakauteen sopiviksi.
Montako päivää: Saimaan ympäri ajaessa ajopäiviä on hyvä varata noin 5-7 riippuen ajajan kokemuksesta ja kunnosta
Osallistujamäärä: Järjestämme retken, jos osallistujia on enemmän kuin 6
Majoitus: Majoitumme retkellä sisätiloissa maatimamajoituksia hyödyntäen, elleivät osallistujat erikseen tahdo majoittua teltoissa/vast. Sisätilamajoituksissa on aina mahdollisuus peseytymiseen ja varusteiden huoltoon.
Varusteet: Retkelle osallistuaksesi tarvitset sään mukaiset pyöräilyvaatteet ja muun pyöräretkeilyyn vaadittavan varustuksen, neuvomme kaikille osallitujille tarvittavat varusteet. Mukana seuraa huoltoauto, jolloin kaikkia varusteita ei tarvitse kuljettaa mukana pyöräilylaukuissa.
Ruokailut: Osallistumismaksuun kuuluu puolihoito, eli aamiainen ja lounas tai päivällinen. Jokainen osallistuja vastaa itse pienten välipalojen, kuten mahdollisten urheilujuomajauheiden tai energiapatukoiden hankinnasta. Kauttamme saa toki tilattua sopimuskumppanimme urheilujuomia ja patukoita.
Hinta:  Kysy tarjousta valitsemanasi ajankohtana tai seuraile ilmoittamiemme retkien hintoja, kun lopullinen ajankohta retkelle varmistuu!

pikkuteillä

Pyöräretkeilyä hiekkateillä