Ravinto


Urheilija harjoittelee kahdesti päivässä, kuntoilija harjoittelee kerran päivässä ja käy lisäksi töissä. Yhtäläistä molemmille on se, että ruokailla täytyisi 5- 7 kertaa vuorokaudessa!
Sen vuoksi kuntoilijalle on tärkeää tietää kuinka suhtautua ruokailuun ja miten saada laadukasta ravintoa.

Ravintovalmennuksen yhtenä tavoitteena on valita oikein mitä ja minkälaista ruokavaliota noudattaa. Useissa tapauksissa hyvin suunnitellulla sekaruokavaliolla voidaan saavuttaa todella kova taso ja selkeä elämänlaadun muutos pirteyden lisääntymisen ja energisyyden kasvamisen johdosta. Joissain tapauksissa erikoisravinnolla (esim. urheilujuomat, proteiinijauheet ja lisäravinteet) voidaan saada vielä lisää tehoa jonkin erityisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Me laadimme useimmille kuntovalmennuspakettimme hankkineille valmennusohjelmaan sopivan ravintosuosituksen. Voimme laatia ravinto-ohjelman tukemaan myös elämäntapamuuttajien muutosta tai jonkun muun laatimaan harjoitusohjelmaan sopivaksi.

Ravinto-ohjelma S

Kenelle: Aloittava harrastaja, joka haluaa kokeilla suunniteltua ravitsemusta ja saada analysoitua tietoa omasta ravitsemuksestaan. Tämä paketti toteutetaan kokonaan ”etänä”, jolloin saat palautteen joko sähköpostiisi tai kotipostiisi.
Kesto: Malliohjelma viikon ruokailuista, jota voi noudattaa haluamansa ajan. Tämä ohjelma sisältyy 3kk tehotreenipakettiin, jolloin saat ravintosuosituksen ja esimerkit, jotka sopivat sinun harjoitteluusi.
Sisältää: Ruokailuiden ja liikunnan alkukartoitus ruokapäiväkirjoilla ja päiväkirjojen analysointi. Palaute ja muutosohjeet, jotta tavoitteesi olisivat mahdollista saavuttaa. Mukaan saat valmiin malliohjelman ruokailuista yhdelle viikolle, joko kestävyysliikunta tai kuntosalipainotteisesti.

 

69€

Ravinto-ohjelma M

Kenelle: Harrastajalle, jolla on tavoitteena parantaa omaa elämänlaatua tai suoritusta omassa lajissaan.
Kesto:  sopii hyvin esimerkiksi 6kk tehotreenaajille
Sisältää: Alkukartoitus ravintopäiväkirjoilla ja tavoitteiden asettelu, päiväkirjojen analysointi, tavoitteeseen tähtäävä yksilöllisistä lähtökohdista juuri sinulle laadittu ruokavalio. Mahdollisuus muuttaa ja analysoida ravintopaketti uudelleen harjoitusjakson aikana, jos harjoittelujaksolla tapahtuu muutoksia harjoittelussa.

119€

Ravinto- ohjelma L

Kenelle: Tosiharrastajalle tai kilpailijalle, jolle oikea ravinto voi merkitä voittoa tai häviötä.
Kesto: Sovittu aika
Sisältää: Ravintopäiväkirjojen avulla ja yksilöllisesti lajinvaatimusten mukaan muokattu ravinto-ohjelma, joka ottaa huomioon toiveesi ja tarpeesi.

 

Hinta: Sovimme erikseen laajudesta riippuen

Yllätyin, että sain syödä muutakin kuin rahkaa ja kananmunia - Fitnesskilpailuihin tähtäävä urheilija, nainen 20 vuotta