Talviretkeilykurssi


Kurssi sinulle, joka haluat laajentaa retkeilyaikaasi myös talvelle. Kurssilla saat teoriatietoa kylmässä toimimisesta, majoittumisesta ulkona ja ruuanlaitosta. Teorian lisäksi teemme käytännössä samat asiat ja koemme talvivaelluksen riemut ja haasteet ulkona pakkasessa.

talviretkeilykurssi

Talviretkeilyssä on tunnelmaa

Kesto: Kurssi sisältää yhden pitkän viikonlopun (pe-su)
Paikka: Järjestämme viikonlopun Etelä- Savon alueella
Ajankohta: Talvesta riippuen tammikuusta maaliskuulle, mutta ainakin kertaalleen ennen kevätvaellusta
Varustus: Osallistuaksesi kurssille tarvitset omat talviretkeilyyn kelpaavat vaatteet ja varusteet, neuvomme mielellämme
Osallistujamäärä: Järjestämme kurssin, jos osallistujia on neljä tai enemmän. Suurien (n.15+) ryhmien kohdalla neuvottelemme järjestämistavasta, alennetusta hinnasta ja paikasta erikseen.
Hinta: Kurssin hinta on 149 euroa/henki. Hinta sisältää talviretkeilyn teoriaopetuksen ja ohjauksen käytännön osuudella. Hintaan kuuluu myös kahvit ja kahvileivät. Ruokailut maksetaan erikseen, tai hoidetaan omin toimin ohjeidemme mukaan.

Suosittelemme talviretkeilykurssin käymistä ennen osallistumista varsinaiselle talvivaelluksellemme. Voimme ottaa talvivaellukselle mukaan myös ilman tämän kurssin käymistä, mutta silloin edellytämme aiempaa kokemusta retkeilystä.