Talvivaellukset


Järjestämme vuosittain jouluvaelluksen ja kevättalven vaelluksen Lapissa. Vaelluksilla liikumme kohteesta riippuen täysin telttamajoituksessa, tai varaustupiin tukeutuen. Jouluvaellus on järjestämistämme vaelluksista vaativin johtuen vuodenajalle tyypillisestä napakasta pakkasesta ja pehmeästä lumesta.
Vaellukselle voit osallistua, kun osaat perusteet talviretkeilystä tai omaat muutoin kokemusta ulkoilmassa toimimisesta. Vaelluksillamme liikumme tyypillisesti alueilla, joilla ei ole valmiiksi ajettuja latuja tai muita reittimerkintöjä, joten perustason hiihtotaito ja normaali kunto on edellytys nautittavalle talvielämykselle.

Talvi_2013

Jouluvaelluksella kohtaamme pehmeää puuterilunta hämyisessä valossa

 

Jouluvaellus vuonna 2014

Tänä vuonna jouluvaellus toteutetaan kahden viikon vaelluksena ja sille ei voida ottaa enää mukaan.
 

Saariselkä

Nämä tunturit tulevat tutuiksi kevätvaelluksella!

Kevättalven vaellus 2015

Paikka:Vuoden 2015 kevään hiihtovaelluksen paikkaa ei ole vielä päätetty
Ajankohta: Maalis- huhtikuu
Kesto: Hiihtopäiviä tulee 5-7
Vaativuus: Tämä vaellus on tyypillinen talvivaellus, joka sopii reittinsä vuoksi myös vähemmän talviretkeilyä harrastaneille. Suosittelemme tätä vaellusta kurssin jälkeiseksi vaellukseksi.
Varusteet: Talvivaellusvarusteet, osallistujille annetaan tarkka varusteluettelo
Majoitus: Tällä vaelluksella majoitumme mennessä ja tullessa yhden yön sisämajoituksessa ja muut yöt pääasiassa tuvissa, mutta kelistä riippuen myös telttamajoitus on mahdollinen.
Ruokailut: Retken hintaan kuuluu puolihoito normaalein retkieväin. Jos haluat ottaa täysin omat eväät, niin sekin on mahdollista. Välipalat, mahdolliset energiapatukat ja urheilujuomat kukin osallistuja varaa itse oman maun mukaan.
Hinta: 880 euroa, sis alv.
Kuljetukset: Kuljetuksesta annamme tarkemmat ohjeet lähempänä vaellusajankohtaa. Käytössämme on seitsemälle hengelle sopiva ajoneuvo ja tarvittaessa henkilöauto lisäksi.
Osallistujamäärä/ Onko tilaa: Tälle vaellukselle otamme vastaan ilmoittautumisia joulukuun alusta alkaen, joten tilaa on vielä