Virkistyspäivät ja työhyvinvointi


Harva yritys tuottaa voittoa tai on kannattava, jos yrityksen työntekijät eivät jaksa tehdä heille annettuja työtehtäviä. Yritykselle yhden henkilön sairastuminen maksaa noin 300 euroa/ vuorokausi ja tähän summaan ei edes ole laskettu projektin viivästymisestä johtuvia sivullisia kuluja.
Arjenhuoltajat toimii pääasiassa Etelä- Savon alueella ja tuottaa yrityksille yhden päivän mittaisia ohjattuja kuntokartoituspäiviä, draamataidon ja ilmaisun esiintymiskoulutusta, sekä ulkoliikunta/retkeilypäiviä.

Draamataidon ja ilmaisutaidon kurssi

Draamataidon ja improvisaatioteatterin avulla huomaatte heittäytyvänne innolla jännittäviinkin tehtäviin. Improvisaatio sopii hyvin työyhteisöiden ryhmäyttämiseen ja innovatiivisuuden ja luovuuden ruokkimiseen. Improvisaatio kehittää vuorovaikutustaitoja, vahvistaa itseluottamusta ja hälventää epäonnistumisen pelkoa. Aikaisempaa kokemusta improvisaatiosta ei tarvita ja pakettimme sopii hyvin myös täysin aloittelijoille.
Tulemme mielellämme suoraan työpaikallenne, jolloin teidän ei tarvitse lähteä meidän luoksemme. Ota yhteyttä ja sovi, kuinka laajan kokemuksen haluatte järjestää.
Tämä paketti sopii maksimissaan 20 hengen ryhmille ja kestää sopimuksen mukaan 2- 8 tuntia, mutta osia koulutuksesta voidaan käyttää myös osana muita pakettejamme.
Kysy ja pyydä yksilöityä tarjousta haluamallasi sisällöllä info (a) arjenhuoltajat.fi.

Kuntokartoituspäivä

Kartoittamalla työntekijöiden työkunnon ja ohjeistamalla työntekijät kehittämään kuntoaan oikealla tavalla voidaan mm. vähentää sairaspoissaoloja ja tehostaa yrityksen toimintaa.Jokainen kuntokartoituspäivä muokataan täysin yrityksen toiveiden ja tarpeen mukaan, mutta alla on esimerkki mahdollisesta päivästä.

  • 0800- 0845 Aloitamme päivän luennolla liikunnan merkityksestä jaksamiseen ja hyvinvointiin
  • 0845- 0915 Kahvitauko
  • 0915-1000 Kuntokartoituksen perehdytysluento ja vaatteiden vaihto kuntokartoitusta varten
  • 1000-1115 Kuntokartoituksen 1. osa, UKK-kävelytesti/ 12min juoksutesti ja lisäksi ohjattu palauttava kävelyharjoitus
  • 1115- 1215Vaatteiden vaihto, peseytyminen ja lounas
  • 1215-1315 Kuntokartoituksen tulosten purkaminen, analysointi ja toimenpideohjeet työkyvyn parantamiseksi, sekä ohjeistus lihaskuntokartoituksesta
  • 1315-1415 Kuntokartoituksen 2. osa, lihaskuntokartoitus
  • 1430- 1530 Lihaskuntokartoituksen purku ja toimenpideohjeet työkyvyn parantamiseksi

Yritysten on mahdollista jatkaa työntekijöidensä työkyvyn ylläpitoa ja kehittämistä kanssamme myös kuntokartoituspäivän jälkeen. Tällöin valitsemme työntekijän ja yrityksen kanssa sopivimman liikuntapaketin, jolla voimme yhdessä tukea ja parantaa työntekijän fyysistä työssäjaksamista.

Toteuttaaksesi kuntokartoituspäivän kanssamme, ota yhteyttä osoitteeseen info (@) arjenhuoltajat.fi ja voimme keskustella tarkemmin toiveistanne ja erityistarpeista.

Virkistyspäivä luonnon keskellä

Tarjoamme myös vaihtoehtoista tapaa viettää päivää kanssamme.
Miltä kuulostaisi kevyt vaellus kodalle tai laavulle, jossa opettelemme ulkoilmassa perinteisiä erätaitoja, laitamme tulet ja teemme loimulohta, jonka jälkeen nautimme maittavat nokipannukahvit räiskäleiden kera. Lopuksi vaellamme takaisin lähtöpaikkaan ja kiitämme toisiamme mukavasta ja rauhoittavasta päivästä luonnon keskellä.

Toteuttaaksesi leppoisan eräpäivän yrityksellesi kanssamme, ota yhteyttä osoitteeseen info (@) arjenhuoltajat.fi ja tiedustele minne voisimme viedä vaeltamaan juuri teidän yrityksenne väen.